ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 3 ΕΥΡΩ  •  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΝΕΟ -17% GoldTouch Nutrition Pure WPH 80 100% Whey Protein Hydrolyzed 900gr

Χρήση: Καταναλώστε 1-3 φορές ημερησίως(1 scoop διαλυμένο σε 250 ml νερό ή γάλα), ανάλογα με το βάρος σας, την αθλητική σας δραστηριότητα και το  στόχο που έχετε για το σώμα σας


Υψηλής ποιότητας καθαρή υδρολυμένη πρωτεΐνη

άμεση απορρόφηση

πλούσια σε αμινοξέα 

βοηθάει την μυική ανάπτυξη και αποκατάσταση


Η WPH 80 είναι μια premium καθαρή πρωτεΐνη η οποία παράγεται μέσα από μια αυστηρή διαδικασία ενζυματικής υδρόλυσης. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι μια προχωνευμένη πρωτεΐνη, η οποία παρέχει στον οργανισμό δι-πεπτίδια και τρι-πεπτίδια(πολύ μικρά μόρια πρωτεΐνης) τα οποία απορροφούνται ταχύτερα από τον οργανισμό και εφοδιάζουν άμεσα τους μυς με αμινοξέα. Λόγω της υδρόλυσης λοιπόν είναι κατάλληλη για να την καταναλώσετε πριν/κατά τη διάρκεια / μετά την προπόνηση, καθώς όχι μόνο έχει ταχύτερο ρυθμό απορρόφησης από την απλή whey, αλλά δεν προκαλεί καθόλου φούσκωμα, οπότε είναι κατάλληλη ακόμα και για άτομα με πεπτικά προβλήματα.


Επίσης η WPH 80 έχει ένα ολοκληρωμένο προφίλ αμινοξέων και είναι ιδιαίτερα πλούσια σε BCAAs (αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου), τα οποία είναι από τα πιο σημαντικά για την μυϊκή σύνθεση. Όποιο στόχο και να έχετε θέσει για την προπόνηση ή το σώμα σας η WPH 80 σας βοηθά να τον πετύχετε.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

GoldTouch Nutrition Pure WPH 80 100% Whey Protein Hydrolyzed 900gr

  • Κατασκευαστής: GoldTouch Nutrition
  • Κωδικός Προϊόντος: gold963258
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 35,00€
  • 29,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 23,39€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: GoldTouch Nutrition Pure WPH 80 100% Whey Protein Hydrolyzed 900gr

.