ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 3 ΕΥΡΩ  •  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΝΕΟ Yamamoto Nutrition Ai-Burn - 120 caps

Πώς να χρησιμοποιήσετε: πάρτε 2 κάψουλες την ημέρα με νερό ή άλλο αγαπημένο ποτό, κατά προτίμηση πριν από τα γεύματα ή κατά τη διάρκεια της ημέρας
Περιγραφή

Το Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει L-Tyrosine, εκχυλίσματα φυτών και καφεΐνη, για χρήση σε δίαιτες χαμηλών θερμίδων για έλεγχο βάρους. Το πράσινο τσάι προωθεί την ισορροπία του σωματικού βάρους και το πικρό πορτοκάλι υποστηρίζει το μεταβολισμό των λιπιδίων. Ενδείκνυται για ενήλικες στο πλαίσιο δίαιτας χαμηλών θερμίδων με στόχο τον έλεγχο του βάρους.


 Ως μέρος των συμπληρωμάτων που σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν στην απώλεια σωματικού βάρους, πολλά συμπληρώματα γεννήθηκαν με περισσότερο ή λιγότερο επιβεβαιωμένη αποτελεσματικότητα, όπου βρίσκουμε προϊόντα που βασίζονται σε μείγματα στοιχείων με αμφίβολη (ή μερικές φορές επιβλαβή) χρησιμότητα, σε άλλα άτομα με ποσοστό πραγματικά ενεργά στοιχεία. γελοίο να έχει μια αποτελεσματική δράση. Αυτό συχνά έχει επιτρέψει πολλές φορές να "βλάψει" την εικόνα των συμπληρωμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην απώλεια σωματικού βάρους που ορίζεται κατά καιρούς αναποτελεσματική, περιττή οικονομική δαπάνη ή ακόμα και συμπληρώνει επιβλαβή για την υγεία. Εναπόκειται στον καταναλωτή να γνωρίζει ποια επιλογή πρέπει να αντιμετωπίσει. Το Yamamoto® Nutrition, το οποίο βάζοντας πάντα ως πρώτη φορά την πραγματική αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των στοιχείων που χρησιμοποιεί, δημιούργησε το Ai-BURN®.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Yamamoto Nutrition Ai-Burn - 120 caps

  • Κατασκευαστής: YAMAMOTO NUTRITION
  • Κωδικός Προϊόντος: yam006
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 23,60€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 19,03€

Ετικέτες: Yamamoto Nutrition Ai-Burn - 120 caps

.