ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 3 ΕΥΡΩ  •  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ

-29% Εξαντλήθηκε DIURICELL® 1000 ml pineapple

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: αραιώστε 20 ml σε ένα ποτήρι νερό και πάρτε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση μεταξύ των γευμάτων. Ανακινήστε την φιάλη με ακρίβεια πριν τη χρήση.Περιγραφή

Το Yamamoto® Research Diuricell® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με φυτικά εκχυλίσματα με βρομελίνη, που υποδεικνύεται για την προώθηση των λειτουργιών καθαρισμού του σώματος και της ισορροπίας σωματικού βάρους.

Στην πραγματικότητα, η φόρμουλα αποτελείται από ψηλό αστακό, λευκή σημύδα, tarassaco και goldenrod που συμβάλλουν στην αποστράγγιση των σωματικών υγρών.  ειδικότερα, το tarassaco υποστηρίζει τις λειτουργίες καθαρισμού του σώματος, ενώ η λευκή σημύδα και η χρυσή γέμιση συμβάλλουν στη λειτουργικότητα της ουροφόρου οδού **. Τέλος, το πικρό πορτοκάλι συμβάλλει στην ισορροπία σωματικού βάρους, τη μεταβολική διέγερση και τον μεταβολισμό των λιπιδίων. Ο τύπος Diuricell® συμπληρώνεται με μια ημερήσια δόση βρωμελίνης 500 mg / δόση.


 


Η κατακράτηση νερού είναι η συσσώρευση υγρών σε διακυτταρικούς χώρους, δηλαδή μεταξύ των κυττάρων και των κυττάρων, και οφείλεται σε ανισορροπία μεταξύ των φλεβικών και των λεμφικών συστημάτων. Οποιεσδήποτε αλλαγές στη λειτουργικότητα αυτών των δύο συστημάτων μπορεί να οδηγήσουν στη στασιμότητα υγρών, με επακόλουθο και ενοχλητικό πρήξιμο και οίδημα, ειδικά στα κάτω άκρα.

Μπορεί επίσης να υπάρχουν προβλήματα όταν οι φλέβες δεν είναι μεμονωμένα τονωτικές και η φλεβική επιστροφή στην καρδιά είναι ελλιπής, προκαλώντας στασιμότητα υγρών που θα προκαλέσουν πρησμένους, κόκκινους και οδυνηρούς αστραγάλους, αλλά και στασιμότητα στα μοσχάρια και στους μηρούς με σχηματισμό αντιαισθητικών υποδόρια panniculi ή κυτταρίτιδα. Μπορεί να υπάρχουν διάφορες αιτίες: ορμονικού τύπου, που προκαλείται από φάρμακα ή κακή κυκλοφορία.

Μια άλλη αιτία της κατακράτησης νερού μπορεί συχνά να σχετίζεται με την τροφή με την υπερβολική κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν νάτριο. Η στασιμότητα των υγρών είναι επιρρεπής στην επίδραση του τρόπου ζωής, αφού η συνεδρίαση ή, για παράδειγμα, η εργασία σε όλα τα πόδια τείνει να τονίσει τη στασιμότητα των υγρών και συνεπώς τον πόνο και το οίδημα των αστραγάλων, ειδικά στο τέλος της ημέρας. Η σωματική δραστηριότητα είναι επομένως μια πραγματική πανάκεια για την κυκλοφορία μας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση, η φύση μας βοηθά, αντισταθμίζοντας την κατακράτηση νερού, χάρη στα φυτοαπόσταμα φυτών με διουρητική δράση, τα οποία προάγουν τη μικροκυκλοφορία, την αποστράγγιση και την εξάλειψη των τοξινών του σώματος και των αποβλήτων με τα υγρά που συνδέονται με αυτά. Το Diuricell® είναι ένα πρακτικό και ευχάριστο ποτό που δρα από το εσωτερικό του σώματος, καθαρίζοντας, διεγείροντας τη διούρηση και βοηθώντας στην απόρριψη των υπερβολικών υγρών και τοξινών που προκαλούν κατακράτηση νερού, διόγκωση, φλεγμονή, φλεβική ανεπάρκεια και κυτταρίτιδα.


Το Diuricell® αποτελείται από ένα μείγμα απολεπιστικών και στραγγιστικών βοτάνων, όπως:


Ανανάς μίσχου , για τη βελτίωση της κυκλοφορίας αίματος και λεμφικού λόγω του ότι περιέχουν τα ενεργά συστατικά του. πάνω από όλα, η βρωμελαινη  έχει ινωδολυτική δράση, δρώντας στο επίπεδο των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας τη αγγειοδιαστολή και την υπερβολική διαπερατότητα των τριχοειδών, ελαττώνοντας έτσι την τοπική φλεγμονή ή πόνο.

Η βρωμελαινη δίνει επίσης ανανά μια δράση αναστολής και τροποποίησης της συσσωμάτωσης των αιμοπεταλίων στην πήξη της φλεβικής ανεπάρκειας με τάση σχηματισμού θρόμβων και θρόμβων. Είναι επομένως επίσης αποτελεσματική σε περίπτωση κατακράτησης νερού χάρη στη διουρητική δράση της, λόγω της παρουσίας οργανικών οξέων που είναι ικανά να διεγείρουν την απομάκρυνση της περίσσειας υγρών που συσσωρεύονται στον υποδόριο ιστό.

Το Tarassaco, που ονομάζεται και πικραλίδα λόγω του σχήματος του, είναι ένα φαρμακευτικό βότανο γνωστό από την αρχαιότητα για τις ωφέλιμες ιδιότητές του για το ήπαρ και ως διουρητικό. που χρησιμοποιείται επίσης στην κουζίνα για να φορέσει τις σαλάτες, το tarassaco έρχεται σε δική του ως διεγερτικό για φυσική και αντιφλεγμονώδη αποχέτευση. Η λειτουργία αποστράγγισης καθιστά επίσης δυνατή τη θεραπεία πολύπλοκων καταστάσεων όπως προβλήματα στο ήπαρ, υψηλή αρτηριακή πίεση και υπέρβαρα.

Birch, η οποία έχει φυσική δράση διουρητικής και λεμφικής αποστράγγισης. Χάρη στην αύξηση της εκπομπής ούρων, διευκολύνει την εξάλειψη του νερού και των υπερβολικών ουσιών που συσσωρεύονται στο σώμα, όπως η χοληστερόλη και τα ουρικά οξέα. Για το λόγο αυτό, η σημύδα χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπέρτασης και της κατακράτησης νερού. Το διουρητικό αποτέλεσμα δρα επίσης με προληπτικό τρόπο σε σχέση με το σχηματισμό χαλικιών και γίνεται ένα είδος αντισηπτικού "πλύσης" στα συμπτώματα της ουροφόρου οδού.

Το Pilosella είναι εξαιρετικό για την αντιμετώπιση της κατακράτησης νερού και την εξάλειψη των αποβλήτων που υπάρχουν στο σώμα μας, χάρη στη λειτουργία αποστράγγισης και διουρητικής λειτουργίας. Ένα εξαιρετικό φυσικό φάρμακο επίσης ενάντια στην κυτταρίτιδα, ξεχωρίζει για την ικανότητα να μειώνει το ουρικό οξύ (τυπικό για εκείνους που ακολουθούν μια ακατάλληλη διατροφή που χαρακτηρίζεται από υπερβολική κατανάλωση κρέατος) χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή και για να τονώσει την παραγωγή χολής , παρέχοντας συγκεκριμένη βοήθεια στον καθαρισμό του ήπατος.

Το Orthosiphon, το οποίο έχει εξαιρετικές διουρητικές ιδιότητες, καθώς διευκολύνει την εξάλειψη του χλωριούχου νατρίου και αυξάνει την ουρική έκκριση αζωτούχων ενώσεων όπως το ουρικό οξύ, χρησιμοποιείται όχι μόνο για προβλήματα κατακράτησης νερού αλλά και για την εξουδετέρωση του σχηματισμού και την προώθηση της εξάλειψης του χαλικιού , φωσφατούρα και νεφρίτη Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

DIURICELL® 1000 ml pineapple

  • Κατασκευαστής: YAMAMOTO NUTRITION
  • Κωδικός Προϊόντος: yam002
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 35,00€
  • 25,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: DIURICELL, 1000ml, ανανας, yamamoto, nutrition, φυσικο, διουρητικο, aπωλεια, λιπους, γραμμωση

.